TOP 3 sadeži za hujšanje!

Ni skrivnost, da določeno sadje spodbuja hujšanje. Predstavljamo vam 3 najbolj učinkovite sadeže, ko ste na dieti in želite pospešiti učinke. Pssst, z enim boste celo prihranili! Več informacij o prihranku najdete na koncu tega članka!

image

Banana njam!

Ta rumeni sadež uravnava prebavo ter preprečuje zaprtost. Strokovnjaki celo pravijo, da redno uživanje banan lahko zmanjša obseg pasu kar polovico hitreje kot sicer. Priporočajo jih tudi tistim, ki imajo težave z odvajanjem odvečne vode iz telesa.

Dodaten plus pri hujšanju se kaže tudi v njeni moči pri topljenju maščob. Žal pa jih boste morali kar precej pojesti, da bi dosegli želen učinek.

Jabolko na dan odžene lakoto stran

Jabolka so super sadež. Sladka, priročna, saj jih lahko pospravimo kar v torbico in odnesemo v službo, povrhu vsega pa nam pomagajo še premagati željo po sladkem! Ko vas mika sladko ali slano, priporočamo jabolko.

Karambola, specialistka za hujšanje

Vitamin C, vlaknine, vitamin B5, baker in kalij – vse to najdete v karamboli, ki raste v deželah s tropskim podnebjem. Poleg izjemne moči, ki jo kaže pri hujšanju, je tudi nizkokalorična. S sadežem, ki ima okoli 90 gramov, ne izgubljamo le teže, ampak tudi krepimo svoj imunski sistem, saj vsebuje polovico priporočenega dnevnega vnosa vitamina C.

Zakaj je karambola prava zvezda pri hujšanju?

Karambola zaradi svoje bogate sestave pomaga pri hujšanju na več načinov:

  • pospešuje metabolizem,
  • upočasnjuje absorpcijo ogljikovih hidratov in s tem znižajo raven sladkorja v krvi,
  • pomaga nevtralizirati proste radikale in tako preprečiti vnetne procese v telesu (ki so povezani z debelostjo) in
  • zmanjšuje raven trigliceridov in skupnega holesterola v krvi.

Ste jo že videli v naših trgovinah? Ponuja jo žal le peščica trgovcev, vendar pa ne boste prikrajšani za skrivnost hujšanja. Okusite jo in se prepustite njenim učinkom tako, kot sta Kranjčanka Neli in Domžalčanka Mirela. Obe sta preizkusili metodo Slimcut Dietstar, ki vključuje prehrano, gibanje in uživanje prehranskih dopolnil. V njej se skriva tudi ultra učinkovita karambola!

Priložnost, da prihranite kar 30,42 €!

Ker čistimo naše skladišče, vam ponujamo IZJEMNO priložnost! 90-dnevno kuro z Dietstar lahko prejmete kar 60% ceneje! Prihranili boste kar 30,42 €! Lahko pa si ogledate tudi preostale izdelke, ki so znižani kar do -60% TUKAJ! >>

Vendar pohitite, saj nam je nekaj izdelkov že zmanjkalo!