Lea po razstrupljanju: Shujšala sem, ne da bi karkoli spremenila

Tri uporabnike programa 30 DAYS Liver Detox smo povprašali, kakšna je bila njihova izkušnja z razstrupljanjem. Nekateri so bili nad učinkom programa presenečeni. Zakaj, preverite spodaj.

image

»Počutim se 10 let mlajšo,« pravi Vanja Gril. Z razstrupljanjem so njena jetra znova »zdrava in očiščena vseh strupov«. Tudi počutje se ji je izboljšalo, za nagrado pa je izgubila tudi nekaj kilogramov.

Mislite, da je razstrupljanje zgolj za ženske?

Boris Štrukelj vas bo prepričal v nasprotno. 

Boris pravi, da je razstrupljanje potekalo lažje, kot je pričakoval. »Dalo mi je dodatno energijo, več delovnega elana in boljše razpoloženje. Zato komaj čakam, da 30-dnevni program ponovim,« pravi Boris.

Tudi Lea Karavanič je po razstrupljanju opazila boljše počutje. »Nisem več utrujena. Uredila se je tudi prebava. Precej sem shujšala brez da bi karkoli spremenila. Pred začetkom mi ni bilo pomembno, da bi shujšala. Želela sem se le bolje počutiti,« nam je zaupala zadovoljna Lea.

S 30 DAYS Liver Detox se je razstrupljal tudi radijski voditelj Klemen Bunderla. Od 20. januarja se bo znova posvetil razstrupljanju - pred začetkom smo se z njim pogovarjali in zaupal nam je, kako je potekalo prvo razstrupljanje. Na koncu se je izplačalo, pravi. Njegovo izkušnjo si lahko preberete tukaj >>