Kako sploh vemo, da imamo preobremenjena jetra?

500.000 Slovencev ima preobremenjena jetra… in veliko se jih tega sploh ne zaveda! Kakšni pa sploh so opozorilni znaki? Berite dalje.

image

1) Prebavne motnje, ki se ne končajo

Občutek slabosti, težave z vetrovi, razdražen želodec skoraj po vsakem obroku? Ja, vse to so lahko znaki preobremenjenihjeter. Marsikdo zamenja te težave za pogoste prebavne motnje in se niti ne zaveda, da se razlog za njih skriva v preobremenjenih jetrih.

2) Povečana utrujenost

Preobremenjena jetra pomenijo tudi upočasnjeno presnovo, kar privede do prekomernega kopičenja maščobe v jetrih. Posledično pride do velike utrujenosti. Kar naenkrat si želite le še počivati in spati!

3) Bolečine v trebušnem predelu

Pogosto pojavljanje bolečin desno pod rebri. Vam je to znano? Pomislite na preobremenjena jetra. Ta bolečina je zbadajoča in neprijetna, pojavi pa se po navadi po obroku. Takrat se namreč želodec razširi in pritiska na zadebeljena jetra.

Kaj pa sedaj?

Poskrbite za svoja jetra, so namreč pomemben del našega organizma! Pegasti badelj je najbolj znana naravna sestavina, ki dokazano vpliva na prečiščenje jeter. Kje pa jo najdete?

Hepafar forte vsebuje to najbolj raziskano učinkovino za zdravje jeter – pegasti badelj. Ker pa naša jetra pegasti badelj težko izkoristijo, smo ga obdali s fosfolipidi, ki si jih lahko predstavljamo kot mikroskopsko oljno kapljico. To omogoči, da naša jetra pegasti badelj 10-krat bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo 10-krat močnejši učinek v primerjavi z drugimi izdelki na trgu. Hepafar forte odlično učinkuje na jetra, saj jih prečisti, obnovi in zaščiti.

Izbrani izdelki za vas