Francesco: "Moja prebava se je izboljšala, znebil sem se napihnjenosti in shujšal sem"

Francesco je fizioterapevt, zaposlen v bolnišnici. Pred kratkim je zače opažati, da se je zaradi omejitev v času karantene zredil.

Čeprav Francesco opisuje svojo postavo kot normalno in precej mišičasto, je zaprtje telovadnic med karanteno negativno vplivalo na njegovo kondicijo in splošno počutje. V svoji koži se ni več dobro počutil, kar se je poznalo tudi na njegovi samozavesti.

Na začetku sem bil skeptičen ...

Za Hepafar čaj in kapsule je Francesco prvič slišal na Facebooku: "Na začetku sem bil skeptičen. Mojo pozornost je najprej pritegnilo privlačno pakiranje izdelkov, zares prepričale pa so me  naravne sestavine."

Francesco uporablja Hepafar čaj za čiščenje jeter in kapsule Hepafar Forte že šest mesecev* in z veseljem lahko reče, da se je njegovo počutje opazno izboljšalo.

"Prve spremembe so se pojavile že po 3 mesecih* uporabe!"

"Moja prebava se je izboljšala, znebil sem se napihnjenosti in tudi shujšal sem. Poleg tega opažaim, da bolje spim, zjutraj se zbujam spočit, najbolje pa je, da lahko zopet oblečem oblačila, ki so mi bila včasih tesna."

Vse je odvisno od naših jeter

Pomanjkanje gibanja (kar je bila tudi Francescova težava), stres, nezdrava hrana in alkohol so le nekateri dejavniki, ki obremenijo naša jetra. Ker pa preobremenjena jetra ne bolijo, glede tega ne storimo ničesar! Z drugimi besedami: preventiva je nujna!

Jetra opravljajo več kot 500 ključnih nalog, zato jih je vsekakor smiselno dobro zaščititi!

"Z uporabo izdelkov bom zagotovo nadaljeval!"

Na vprašanje, kako so ti izdelki spremenili njegovo življenje, je Francesco odgovoril: "Bistveno so mi izboljšali življenje. Resnično jih priporočam!"

Na podlagi študij Sensilaba in odzivov strank lahko pričakujete, da bodo izdelki Hepafar očistili vaše telo, izboljšali raven energije, odstranili toksine in obnovili jetra.

Naša čajna mešanica z naravnimi sestavinami nežno pomaga jetrom; pegasti badelj, zeleni čaj, korenina repinca in regrat so popolna kombinacija sestavin za boj proti napihnjenosti, odvečni maščobi, nizki ravni energije in maščobam okoli trebuha.

10-krat* boljša biorazpoložljivost od drugih izdelkov na tržišču

Kar se tiče kapsul Hepafar forte, je bilo celo znanstveno dokazano, da imajo 10-krat* boljšo biorazpoložljivost od drugih podobnih izdelkov na tržišču! V patentirani mešanici HEPAforte complexTM smo ga obdali s fosfolipidi v obliki mikroskopsko majhnih oljnih kapljic. To omogoči jetrom, da pegasti badelj bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo močnejši učinek.

Če dodamo še artičoko, vitamin E in ekstrakt črnega popra s 95 % piperina, pa smo na dobri poti, da ohranimo zdravo delovanje jeter.

Pogrešate dobro počutje?

Če menite, da je skrajni čas, da se počutite kot prej in še bolj zdrave, začnite uporabljati naš revolucionarni izdelek že danes.

Poleg tega bo vsaka stranka prejela darilo - e-knjigo Sensilab, ki je polna zdravih nasvetov, nasvetov o prehrani in okusnih receptov, tako da se lahko popolne preobrazbe lotite celostno.

Naročite celoten paket zdaj z neverjetnim popustom!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas

30-DNEVNI PROGRAM
-61%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 75,96 €
Ogled izdelka
LAJŠANJE STRESA
-46%
Akcijska cena 6,99 € Redna cena 12,99 €
Ogled izdelka