Pegasti badelj za jetra – da ali ne ... Končno poznamo odgovor

Pegasti badelj - čudodelna rastlina se v tradicionalni medicini pojavlja skoraj 2000 let, saj je bila že takrat znana kot odlična zaščita za jetra. Znanost je napredovala in lahko se ji zahvalimo, da je rastlina, ki v sebi skriva pravo bogastvo zdravilnih učinkovin, danes dostopna tudi nam. V vrhunskih izdelkih Hepafar jo pri Sensilabu uporabljamo že 10 let in nič čudnega ni, da so jo avstrijski raziskovalci letos izbrali za rastlino leta.

image

Zakaj ravno pegasti badelj?

Za jetra je pomembna snov, ki se skriva v plodu pegastega badlja - silimarin, ki spodbuja proizvodnjo močnih antioksidantov, kot je glutation. Pripravki iz pegastega badlja torej jetra obnavljajo, jih ščitijo pred toksini in podpirajo presnovo maščob v jetrih.

Vseeno pa vsa prehranska dopolnila iz pegastega badlja niso enaka. Pojavljajo se namreč v različnih oblikah, vse oblike pa niso enako učinkovite, saj se v črevesju ene absorbirajo slabše kot druge in tako svoje potencialne koristi za zdravje jeter ne izkoristijo v celoti.

Kateri izdelek torej izbrati?

Nujno potrebno je, da se pred vnosom kakršnegakoli prehranskega dopolnila v svojo dnevno rutino, pozanimate o sestavinah, ki jih ta vsebuje, in v kakšni obliki so za naše telo najbolj učinkovite. Pri natančnem pregledu sestavin je pogosto težko razbrati, če gre za ekstrakte ali ne, poleg tega večina izdelkov na trgu vsebuje suhi izvleček pegastega badlja, ki pa ga telo ne more izkoristiti v celoti.

Kakšna oblika je najboljša?

Pri Sensilabu smo razvili nekaj posebnega. Glavna aktivna snov v pegastem badlju je torej silimarin, ta je sestavljen iz več bioflavonoidov, mi pa smo vzeli najmočnejšega izmed njih - silibin. Sam se v črevesju slabo absorbira, zato smo ga vezali na fosfolipidni kompleks in nastala je odlična patentirana oblika, ki omogoča, da v krvni obtok pride do 10-krat več aktivne snovi silibin.

Predstavljate si ga lahko kot mikroskopsko majhno oljno kapljico, ki omogoča našim jetrom, da do 10x bolje izkoristijo pegasti badelj in tako zagotavlja veliko močnejši učinek v primerjavi z običajnimi kapsulami, ki vsebujejo suhi izvleček pegastega badlja.

Leto pegastega badlja - leto Hepafar forte PREMIUM

10 let nazaj smo na trgu predstavili Hepafar. Bogastvo iz narave smo okrepili z močjo najnovejših znanstvenih dognanj in izdelki Hepafar so v desetih letih svojega obstoja navdušili ljudi po vsej Evropi in izven nje.

300.000 zadovoljnih uporabnikov je trden dokaz, da že celo desetletje delamo dobro, zato smo se odločili, da je takšna obletnica več kot odlična priložnost, da svoj najboljši izdelek izpopolnimo - tukaj je Hepafar forte PREMIUM s PREMIUM biorazpoložljivostjo.

Telesu privoščite PREMIUM kakovost

Hepafar forte PREMIUM poleg ekstrakta pegastega badlja in fosfolipidov vsebuje tudi:

  • artičoko, ki podpira razstrupljanje in podpira hujšanje,
  • VitaCholine®, ki prispeva k normalni presnovi maščob in podpira normalno delovanje jeter,
  • regrat, prispeva k normalnemu delovanju jeter in prebavil in ščiti pred oksidativnim stresom,
  • ingver, ki podpira prebavo, prispeva k normalnemu delovanju črevesja, lahko pomaga uravnavati vnetni odziv, poveča energijo in vitalnost,
  • vitamin E in selen, ki ščitita jetrne celice pred oksidativnim stresom,
  • cink, ki ima vlogo pri procesu delitve celic in pomaga ščititi celice pred škodo zaradi prostih radikalov,
  • črni poper, ki poveča absorpcijo rastlinskih ekstraktov za vsaj 30%*.

Hepafar forte PREMIUM vsebuje patentirano obliko silibina iz pegastega badlja, ki je vezan na fosfolipidni kompleks, kar omogoča do 10-krat boljšo biorazpoložljivost!

Hepafar forte PREMIUM - celovita rešitev 5 v 1 za čiščenje jeter

1. Podpira presnovo maščob v jetrih

2. Spodbuja obnavljanje jeter

3. Zagotavlja zaščito za jetra

4. Pospešuje čiščenje jeter in telesa

5. Poveča energijo in vitalnost

Hepafar je proizveden v Sloveniji in je plod slovenskega znanja

Pridružite se 300.000 zadovoljnim uporabnikom po vsej Evropi in naročite Hepafar še danes. Zaupanja vredna blagovna znamka za čiščenje jeter z 10-letno tradicijo!

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka
JETRA
-50%
Akcijska cena 53,99 € Redna cena 107,99 €
Ogled izdelka