Hibiskus – vroči trend v svetu hujšanja

Pogosto pozabljamo, da so preproste rešitve tudi najboljše. Hibiskus je rastlina z intenzivno rdečimi cvetovi, ki jo predvsem za prehrano gojimo in uporabljamo že 6 tisočletij. V zadnjih letih pa je postal vroča roba tudi na področju hujšanja. Raziskave kažejo, da lahko pomaga izgubiti do 2,5-krat več telesne teže!

image

Hibiskus izvira iz Afrike, najbolj pa mu prija tropsko podnebje. Dobro uspeva praktično v vseh deželah, ki slovijo po eksotičnih plažah. Če ostanemo pri tej asociaciji, vam bo, po raziskavah sodeč, hibiskus pomagal do vitkejše postave, ki jo boste z veseljem pokazali na peščenih obalah.

Hibiskus pomaga izboljšati odvajanje odvečne vode

Še danes hibiskus uporabljajo za pripravo osvežilnih napitkov, študije v zadnjem desetletju pa so potrdile to, kar tradicionalni zdravilci vedo že od nekdaj – ekstrakt hibiskusa učinkuje diuretično, kar pomeni, da poveča izločanje odvečne vode iz telesa. Ker odpravlja napihnjenost, ki nastane zaradi zastajanja vode v telesu, vam pomaga tudi do ravnejšega trebuha.

Študija: ljudje, ki so uživali ekstrakt hibiskusa, so izgubili 2,5-krat več teže

Študija, objavljena leta 2014 v strokovnem časopisu Food&Function, je pokazala, da ekstrakt hibiskusa pomaga pri hujšanju, tudi če nismo na dieti. Tisti, ki so jemali ekstrakt hibiskusa, so po 12 tednih izgubili kar 2,5-krat več teže kot tisti, ki so jemali placebo.

Znanstveniki to pripisujejo predvsem njegovi visoki vsebnosti polifenolov, ki preprečujejo lipogenezo v jetrih (tvorjenje novih maščob) in spodbujajo izločanje maščob iz jeter.

WaterOut EXTREME - vaš novi zaveznik pri hujšanju

Prav zaradi drenažnega in shujševalnega učinka je hibiskus ena izmed učinkovin v inovativnem izdelku, kot ga še ni bilo na trgu – WaterOut EXTREME. Napitek z okusom maline pospeši izločanje odvečne vode in spodbudi hujšanje. V kombinaciji z drugimi naravnimi sestavinami vam bo pomagal zmanjšati napihnjenost za 60%* in izgubiti 2,5-krat* več teže.

80% uporabnikov je nakup ponovilo

Če želite pospešiti svoje hujšanje, je ta izdelek prava izbira! WaterOut EXTREME, diuretični napitek, ki poskrbi za prve vidne rezultate v nekaj dneh!

*Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Za uspešno hujšanje sta pomembna uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog.

Izbrani izdelki za vas

15-DNEVNI PAKET
-48%
Akcijska cena 23,99 € Redna cena 45,98 €
Ogled izdelka
30-DNEVNI PAKET
-64%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 96,96 €
Ogled izdelka