Kako shujšati v 5 dneh s papajo

Želite vedeti, kako shujšati v 5 dneh? Če je vaš odgovor ja, potem vas bo zanimala dieta s papajo. Papaja je bogat sadež, ki vsebuje encim papain, ki pomaga pri hujšanju in kurjenju maščob. Če želite izbrisati kilograme v 5 dneh, potem je papaja vaš najboljši zaveznik. 

image

Zakaj je dieta s papajo tako učinkovita?

Papaja vsebuje encim papain, ki razgrajuje beljakovine in skrbi za hitrejšo prebavo ter presnovo.

Papaja velja za sadje z izjemnim termičnim učinkom, saj vsebuje encim papain, ki pomaga pri prebavi beljakovin in maščob, slovi pa tudi kot čudovit direutik in antioksidant. Če vas to ni prepričalo, pa vas bo dejstvo, da pospešuje metabolizem.

Hiter metabolizem = hitro kurjenje maščob

Zakaj je nujno, da pospešite svoj metabolizem? Hitrejši, kot bo vaš metabolizem, hitreje bo vaše telo pokurilo kalorij in maščobe, posledično pa hujšati. To pa je ravno tisto, kar si želite. Brez napora kuriti maščobe!

Naravna blokada ogljikovih hidratov

Na račun tega encima se proces kurjenja maščob in izginjanja celulita odvija precej hitreje. Skrivnost se kaže v naravni blokadi ogljikovih hidratov, ki upočasnjujejo prebavo in krvni pretok. Zaradi tega nastaja celulit, ki pa ga bo papaja dobesedno »skurila«.

Papaja pa ima tudi druge pozitivne učinke, ki prav tako vplivajo na proces hujšanja. Sadež je znan tudi po diuretičnem učinku, ki prispeva k razstrupljanju jeter in ledvic ter preprečuje napihnjenost.

Mešanica, ki je še močnejša od papaina!

Encim papain, ki je ekstremno učinkovit pri hujšanju in kurjenju maščob, najdete skupaj še z 12 naravnimi učinkovinami v napitku BootBurn ACTIVE z XXL močjo. Prav vse slovijo kot učinkovine, ki kurijo maščobe, dejstvo, da pa so vse združene v enem napitku pa še povečuje posamično moč učinkovine.

Tako močan, kot je napitek BootBurn ACTIVE z XXL močjo, ni niti encim papain!

BootBurn ACTIVE z XXL močjo namreč klinično dokazano kuri 16% več maščob. Napitek prinaša XXL učinek, saj kuri kalorije še ure po vadbi, ko sedite pred računalnikom ali gledate televizijo. Zaradi izjemnih sestavin napitek kuri maščobe tudi v mirovanju.

Kako deluje?

13 naravnih učinkovin bodo minimalno povišale vašo notranjo temperaturo in spodbudile telo k večji porabi kalorij in maščob, tudi ko boste mirovali. Tega sicer ne boste občutili, bodo pa zato bolj zgovorni rezultati. Maščobne obloge, ki jih zdaj skrivate za črno majico, bodo hitreje izginile, kot si mislite.

Napitek je prepričal tudi Ljubljančana Iztoka Majheniča, ki je izgubil kar 30 kilogramov >>