Kako svoja jetra pripraviti na prihajajoče praznike

Odštevate dni do božiča? Prihajajoče družinske večerje našim jetrom ne obetajo nič dobrega. Preberite si, kako lahko pripravite svoja jetra na obilico bogate hrane, alkohol in v prazničnem času vedno prisoten stres ter poskrbite, da bodo učinkovito odstranjevala toksine in postala še močnejša.

image

Pijte veliko vode in zmanjšajte vnos alkohola 

Vedno bodite hidrirani. Voda pomaga odplakniti odpadne snovi iz telesa, zaradi tega pa je pitje zadostne količine vode izrednega pomena za učinkovito razstrupljanje. Omejite alkohol. Več kot 90 % alkohola se presnavlja v jetrih, zato je odstranitev teh toksinov iz telesa za jetra pravo olajšanje. 

Jejte zdravo

Izogibajte se nezdravim maščobam, sladkorjem, predelani hrani in beljakovinam živalskega izvora. Namesto tega se raje odločite za živila, ki so bogata z vlakninami in antioksidanti, kot so listnata solata in stročnice. Pozabite na težke mesne jedi in mlečne izdelke - nadomestite jih z rastlinskimi beljakovinami v vseh oblikah. Živila, bogata s kalijem, se izkažejo kot odličen vir bistvenih mineralov in elektrolitov, ki še dodatno podpirajo razstrupljanje jeter, zato je priporočljivo, da v prehrano vključite tudi živila kot so avokado, špinača, gobe, ohrovt, bučke, sladki krompir, banane ali kokosova voda. Njam! 

Zmanjšajte stres in se vsak dan gibajte

Naučite se obvladati in zmanjšati stres v svojem življenju, saj boste s tem minimalizirali njegove učinke na vaša jetra. Ugotovite, kaj vam pomaga pri sproščanju in poskusite. Začnite se ukvarjati z jogo, pojdite na dolg sprehod, naučite se meditirati. Drug dober način za bistrenje misli in sproščanje je telovadba. Ne le da učinkovito zmanjšuje stres, ampak tudi pospeši krvni obtok, s čimer spodbudi proces razstrupljanja

Priskočite svojim jetrom na pomoč

Če želite stopiti še korak dlje v pravo smer, lahko v proces razstrupljanja jeter vključite Praznični paket za zaščito jeter.

Praznični Hepafar paket s kapsulami in zeliščnim čajem vaša jetra pripravi na prihajajoče praznike tako, da:

  • jetra očisti in jim pomaga pri učinkoviti razgradnji ter izločanju strupov iz jeter in telesa,
  • obnavlja jetrne celice in izboljša njihovo delovanje,
  • okrepi jetra, da lahko učinkoviteje odstranjujejo toksine.

Ker vsebuje patentirano obliko izvlečka pegastega badlja, ki je močnejši od podobnih izdelkov, omogoča učinkovito razstrupljanje jeter, ki bo vaše telo prerodilo od znotraj. Z učinkovitim razstrupljanjem, ki ga ponuja Hepafar, omogočite jetrom regeneracijo in odlično pripravljenost na obilne praznike.

Tudi Nina je preizkusila Hepafar in sprememba je bila več kot očitna 

»Po razstrupljanju s Hepafarjem opažam velike spremembe, tudi pri počutju. Imam veliko več energije. Po službi nisem utrujena. Tako popoldan postorim marsikaj, kar sem do zdaj odlašala in prelagala na vikend. Vsak večer se tudi redno gibljem. Lažje zaspim, spanec je miren in kakovosten.«

»Tudi prebava se mi je uredila. Posledično tudi nimam več občutka napihnjenosti trebuha, ki sem ga pred tem imela.«

- Nina K. Č.

image

Preizkusite Hepafar tudi vi in pripravite svoje telo na svoje najljubše praznične obroke! 

Izbrani izdelki za vas

40-DNEVNI PROGRAM
-62%
Akcijska cena 25,99 € Redna cena 67,96 €
Ogled izdelka
CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka