Kako najhitreje izgubiti 5 kilogramov

Mi nimamo čarobne paličice, imate pa jo vi. Nič vas ne stane in ima vsestranske koristi. Odgovor za hitro izgubo kilogramov je – verjeli ali ne - v dobro delujoči prebavi in učinkovitem delovanju limfe.

image

Ste kdaj opazovali suhe ljudi? Ženska, ki je vitka, ima dobro delujočo prebavo in dobro delujoč limfni sistem. In kako je videti ženska, ki ji prebava in limfa ne delujeta tako, kot bi morali? Ima odvečne kilograme, ki se pridno nalagajo na trebuhu, bokih, zadnjici in stegnih.

Slabo delujoča limfa in prebava se kot posledica zadrževanja strupov v telesu poleg prekomerne telesne teže kažeta še v celulitu, moteni prebavi, slabem počutju, napihnjenosti, razdražljivosti, nizki psihofizični storilnosti, nespečnosti in stresu.

Kako prepoznati težave z limfo in s prebavo?

  • Otekanje prstov na roki
  • Utrujenost
  • Napihnjenost in zadrževanje vode v telesu
  • Pridobivanje maščobe na trebuhu
  • Slaba imunska odpornost
  • Blagi glavoboli
  • Zaprtje, driska ali sluz v blatu
  • Nezmožnost izgube kilogramov

S pravilno prebavo in brez odvečne vode lahko shujšate tik-tak

Dobra prebava je prva stvar, ki jo morate urediti, če želite izgubiti kilograme. Da bi izgubili kilograme, izboljšali tonus kože in se znebili celulita, se moramo znebiti še odvečne vode. Ne le da bomo videti vitkejši, prebava bo boljša, postali bolj samozavestnejši, mnogo manj bomo utrujeni, glavoboli pa bodo iz neznanega izvora mogoče celo izginili …

Kako boste izboljšali prebavo in delovanje limfe?

Poleg pozornosti na pravilno prebavo, je pomembno, da jeste zdravo in redno, se izogibate sladkim pijačam, kavi in alkoholu. Limfni sistem pa lahko spodbudite z drenažami, ki so roko na srce kar velik strošek, ter pitjem zadostne količine vode (ste vedeli, da je za zastajanje vode krivo pomanjkanje kalija? Več si preberite v članku Kar 30% jo ima. Jo imate tudi vi?).

Če ne želite eksperimentirati, temveč želite hitre in garantirane učinke, vam poleg rednega gibanja in uravnotežene prehrane priporočamo še paket Za hitro izgubo kilogramov, v katerem sta PsylliSlim in WaterOut. Izdelka sta osnovana na naravnih učinkovinah, ki celostno delujejo na telo, tako da sprožijo proces hujšanja: izboljšujejo prebavo in spodbudijo metabolizem, preprečujejo nalaganje novih maščob na zadnjico, boke in stegna, ter izločajo vodo in uničujejo celulit.