Katja je z napitkom WaterOut izgubila že 10 kilogramov!

Katja Miloševič Šumak, ki je konec aprila postala del Slimmium izziva, v katerem dekleta hujšajo po programu Slimmium, je v enem mesecu izgubila kar 10 kilogramov. Za to se lahko zahvali Slimmium programu, ki ga odlikuje klinično dokazano delovanje.

image

28-letna Katja prisega na napitek WaterOut, ki učinkovito izloča odvečno vodo iz telesa. 

Katja, ki je našla svojo karierno pot v gostinstvu, ima s Slimmium programom povsem jasen cilj: boljše počutje in samozavest. Ob začetku Slimmium izziva, v katerem si dekleta pomagajo s Slimmium programom, ki zajema prehranska dopolnila s klinično dokazanim delovanjem, hrano in vadbo, ji je tehtnica pokazala 115 kilogramov. Več o njenih začetkih v Slimmium programu si lahko preberete tukaj.

Zdaj, mesec pozneje ji tehtnica kaže že skoraj 10 kilogramov manj. Natančneje 9,8 kilograma. Katja je navdušena nad rezultati, počutje pa je, pravi, odlično. Pravi, da ima psihično podporo pri hujšanju, čeprav je sama že dovolj močna, da vem, kaj sme jesti in česa ne.

Prisega na WaterOut!

Njen najljubši izdelek je WaterOut, ki je velik hit med Slovenkami. Katji je všeč, ker se zaradi njega počuti bolje – WaterOut je napitek, s katerim se znebite četrtine odvečne vode iz telesa in pripravite telo na uspešno izgubo maščob ter kilogramov.

WaterOut namreč deluje tako, da dobesedno resetira limfi sistem, s tem pa pospeši izločanje vode in toksinov iz telesa, kar razbremeni tudi jetra in prebavo. Raziskave so namreč dokazale, da je hujšanje praktično nemogočene, če najprej ne poskrbimo za takšno razbremenitev sistema.

Katja je v preteklosti poskusila že nekaj diet, ki pa ji niso prinesla drugega kot dodatnih kilogramov, nam je zaupala črnolasa 28-letnica. S Slimmium programom pa je povsem drugače!