Pijača, s katero se boste znebili celulita!

Nežen okus, a močan učinek: to je WaterOut, ki z okusom maline navdušuje številne Slovenke in Slovence. Še zdaleč ne samo zaradi okusa – ampak zaradi njegove moči pri izločanju odvečne vode, razbijanju maščobnih zalog in celulita. Ja, poletje je že tukaj, a z napitkom WaterOut še nič ni izgubljeno!

image

Poskusi s kremami in raznimi čudnimi preparati, s katerim nam trgovci obljubljajo čudežen izbris celulita, se še nikoli niso končali tako – brez celulita. Razočarane hitimo iskati nove rešitve in bolj, kot je poletje bližje, manj imamo časa za ukrepanje.

Naj vas pomirimo, še zdaleč ni prepozno: pomagajte si s spodnjimi triki in verjemite, uspelo vam bo!

Sladko in učinkovito!

Med eno najboljših orožij proti celulitu spada hrana. Zagotovo ste že slišali za hrano, ki spodbuja uničevanje celulita. Sem spadajo tudi maline, ki so polne antioksidantov in vitamina C. Dobra plat takšnega načina spopadanja s celulitom je, da je ... precej sladek! (smeh)

Uničite ga!

Vse te sestavine, ki jih najdemo v hrani, ki jih nutricisti priporočajo v boju proti celulitu, pa najdete tudi v napitku Slimmium WaterOut. WaterOut je v Sloveniji veliki poletni hit, saj ima že več kot 13.000 zadovoljnih strank! Njegova prednost pred ostalimi izdelki je, da vsebuje patentirano učinkovino CactiNea. CactiNea dokazano za 27% poveča izločanje odvečne vode (ne da bi pri tem prišlo do izločanja mineralov iz telesa) ter tako znova odpre limfni sistem, ki je popolnoma oslabljen.

WaterOut bo resetiral limfni sistem in pospešil izločanje vode ter toksinov iz telesa, kar obenem razbremeni tudi jetra in prebavo. WaterOut ima tako poleg dokazanega shujševalnega učinka tudi vpliv na zmanjšanje celulita.

Naredite ta trik za maksimalne učinke

Priporočamo vam, da si napitek pripravite že v dopoldanskem času in tako cel dan uživate v njegovih učinkih. Tako bo telo cel dan izločalo odvečno vodo, ki se vam je nabirala toliko let. Ukrepajte čim prej!

Napitek WaterOut priporočamo tudi tistim, ki si želijo »na okusen način« shujšati, priporoča vam ga Katja Miloševič Šumak, ki je s Slimmium izdelki shujšala kar 10,5 kilograma. Priporočamo ga tudi moškim.

DJ Dady je z njim v le 3 tednih izgubil kar 9 centimetrov obsega okoli trebuha. »Nad napitkom WaterOut sem navdušen,« nam je z nasmehom na obrazu povedal glasbeni urednik na radiu Aktual.