Katjina zgodba: kako je izgubila 10,5 kilograma v 2 mesecih

Katja Miloševič Šumak je simpatična 28-letnica, ki je v preteklosti preizkusila kar nekaj diet. Vse pa so se končale z dodatnimi kilogrami. Nato je opazila novo shujševalno linijo Slimmium, ki ima veliko zadovoljnih strank. »Rekla sem si, da bodo verjetno delovali tudi za meni.«

image

In res so delovali, saj je v 2 mesecih izgubila kar 10,5 kilogramov, 4,8% telesne maščobe in povečala bazalni metabolizem za 12%. »Počutim se fenomenalno, super! Neverjetno, kaj vse se da narediti v 2 mesecih,« navdušeno pove Katja.

Tu je njena zgodba o uspehu - izgubi kilogramov, ki si jo je tako želela (klik za ogled videa)!

Katja je v preteklosti poskusila že nekaj diet, ki pa ji niso prinesla drugega kot dodatnih kilogramov, nam je zaupala črnolasa 28-letnica. S Slimmium programom pa je povsem drugače!

Katja, izredno motivirana, da izgubi kilograme še pred poletjem, je med hujšanjem tudi redno hodila na meritve v trgovine Sensilab misli Zdravo, kjer opravljajo brezplačne meritve SensiVital. Tako je ostajala visoko motivirana iz teden v teden, saj je vsak teden natanko vedela, kakšen je bil njen napredek.

28-letnici je tehtnica ob prvi meritvi pokazala 115,70 kilogramov, že 2 tedna pozneje pa ji je pokazala kar 4 kilograme manj. Več o prvi Katjini meritvi in njenem življenjskem slogu si lahko preberete tukaj.

Njen favorit je WaterOut!

Ko smo jo vmes povprašali, kateri izdelek ji je najljubši in s katerim dosega najboljše rezultate, nam je razkrila, da je to napitek WaterOut.  Katji je všeč, ker se zaradi njega počuti bolje – to je napitek, ki učinkovito izloča odvečno vodo iz telesa in pripravi telo na uspešno izgubo maščob ter kilogramov. »Za maksimalne rezultate pri hujšanju priporočam WaterOut!«

Po 2 mesecih je pripravljena in vidno vitkejša. Nad rezultati je tako navdušena, da bo s hujšanjem po Slimmium programu vztrajala tudi v prihodnje. Več o njenem hujšanju s Slimmium pa tukaj >>. 

Katja se je o delovanju Slimmium WaterOut prepričala, zdaj ste na vrsti vi! Izgubite nimate ničesar, razen dodatnih kilogramov, saj vam v primeru, da na vas izdelek ne bi deloval, vrnemo denar. 

Izbrani izdelki za vas