Katjina zgodba: kako je izgubila 10,5 kilograma v 2 mesecih

Katja Miloševič Šumak je simpatična 28-letnica, ki je v preteklosti preizkusila kar nekaj diet. Vse pa so se končale z dodatnimi kilogrami. Nato je opazila novo shujševalno linijo SlimJOY, ki ima veliko zadovoljnih strank. »Rekla sem si, da bodo verjetno delovali tudi za meni.«

In res so delovali, saj je v 2 mesecih izgubila kar 10,5 kilogramov, 4,8% telesne maščobe in povečala bazalni metabolizem za 12%. »Počutim se fenomenalno, super! Neverjetno, kaj vse se da narediti v 2 mesecih,« navdušeno pove Katja.

Tu je njena zgodba o uspehu - izgubi kilogramov, ki si jo je tako želela (klik za ogled videa)!

Katja je v preteklosti poskusila že nekaj diet, ki pa ji niso prinesla drugega kot dodatnih kilogramov, nam je zaupala črnolasa 28-letnica. S SlimJOY programom pa je povsem drugače!

Katja, izredno motivirana, da izgubi kilograme še pred poletjem, je med hujšanjem tudi redno hodila na meritve v trgovine Sensilab misli Zdravo, kjer opravljajo brezplačne meritve SensiVital. Tako je ostajala visoko motivirana iz teden v teden, saj je vsak teden natanko vedela, kakšen je bil njen napredek.

28-letnici je tehtnica ob prvi meritvi pokazala 115,70 kilogramov, že 2 tedna pozneje pa ji je pokazala kar 4 kilograme manj. Več o prvi Katjini meritvi in njenem življenjskem slogu si lahko preberete tukaj.

Njen favorit je WaterOut!

Ko smo jo vmes povprašali, kateri izdelek ji je najljubši in s katerim dosega najboljše rezultate, nam je razkrila, da je to napitek WaterOut.  Katji je všeč, ker se zaradi njega počuti bolje – to je napitek, ki učinkovito izloča odvečno vodo iz telesa in pripravi telo na uspešno izgubo maščob ter kilogramov. »Za maksimalne rezultate pri hujšanju priporočam WaterOut!«

Po 2 mesecih je pripravljena in vidno vitkejša. Nad rezultati je tako navdušena, da bo s hujšanjem po SlimJOY programu vztrajala tudi v prihodnje. Več o njenem hujšanju s SlimJOY pa tukaj >>. 

Katja se je o delovanju SlimJOY WaterOut prepričala, zdaj ste na vrsti vi! Izgubite nimate ničesar, razen dodatnih kilogramov, saj vam v primeru, da na vas izdelek ne bi deloval, vrnemo denar. 

Izbrani izdelki za vas