Salome je na dopustu ostala brez besed

Salome nam je zaupala, da se že celo življenje bori z odvečno težo, v zadnjih letih pa njena teža še bolj niha. “Kile gor, kile dol - celo življenje “fajtam” s kilogrami! Da o napihnjenosti sploh ne govorim.

Dorcas: "Že po 1 tednu* uporabe sem opazila razliko"

Spoznajte Dorcas, mamo petih otrok. Po vsaki nosečnosti se je nabralo nekaj odvečnih kilogramov, ti pa so se kazali v obliki maščobnih oblog na trebuhu in stegnih. Samozvest je izginila in Dorcas je vedela, da potrebuje spremembo.

Dana: „EstroLux je bil točno to, kar sem potrebovala!”

Dana Hasmanová je 44-letna mama, ki dela kot prodajalka. Čeprav je visoka 180 cm, ima postavo v obliki jabolka in preveč cm okoli trebuha in bokov ...

Aideen: “Srečna sem, končno se spet počutim dobro v svoji koži!”

24-letna Aideen se je med nosečnostjo precej zredila. Zahvaljujoč dvema čudovitima otrokoma in opaznemu preoblikovanju postave se Aideen zdaj končno dobro počuti v svoji koži in je motivirana, da ostane na dobri poti. 

Kako je Martini uspelo shujšati in si povrniti energijo

Martina je 32-letna oblikovalka, ki ima za sabo težko obdobje. Začela je uporabljati kontracepcijo, pridobila je nekaj kilogramov in bila poleg tega pod velikim stresom. In takrat so se začele njene težave s ščitnico.

Britta: »Imam veliko več energije in počutim se sproščeno«

Britta se je spopadala s številnimi težavami, s katerimi se srečujemo tudi mnogi izmed nas - prekomerna telesna teža, nenehna utrujenost, napihnjenost in nespečnost.

Izbrani izdelki za vas