SlimJOY dogodek: bilo je nepozabno!

Obložene mize, wall of fame, televizijske kamere, hostese, kanapejčki in šampanjec. Bila je gneča, polno smeha in radovednih pogledov, kaj bo obiskovalce v petek zvečer čakalo. Svoj pečat so pustili še radijski voditelj na Aktualu Grega Javornik, Teja Perjet in Jani Jugovic iz Tejani Kitch'n in osebni trener Miha Krajnc.

Na sliki Tea Pusovnik, Sensilabova strokovna svetovalka in Grega Javornik, radijski voditelj na Aktualu, ki hujša z največjim shujševalnim hitom letošnjega leta - programom SlimJOY. 

Že res, da si v petek zvečer vzamemo čas zase, si spočijemo od napornega delovnika, a prejšnji petek je bilo popolnoma drugače: v ljubljanski trgovini Sensilab misli Zdravo v Cityparku je potekala prva uradna predstavitev nove shujševalne linije SlimJOY.

Bilo je nepozabno: spoznali smo zanimivo pot Grege Javornika, ki je pred polno trgovino razkril, kaj vse se je dogajalo z njim. Bil je navdušen športnik, nato pa je doživel prometno nesrečo. In od tam naprej je šlo vse navzdol. 

Javornik, ki je prava nočna ptica, saj delovnik začne že ob 1. uri zjutraj, je začel nabirati kilograme. Od športne postave se je poslovil, zatekel se je k radiu, za katerega pravi, da ni njegova služba, ampak hobi. Tako zelo uživa v službi!

Tehtnica se je ustavila pri 101 kilogramu

Njegov hud dnevni tempo, ki se konča ob 20. uri zvečer, terja velik davek: pomanjkanje redne in zdrave prehrane ter telesna neaktivnost sta ga pripeljala do 101 kilograma! »Čas je, da povrnem svojemu telesu tisto, kar sem imel nekoč. Postavo in energijo,« je odločen Javornik.

Njegov cilj je shujšati 10 kilogramov (na Facebook strani radia Aktual lahko celo glasujete, koliko bo shujšal in morda zadenete celo nagrado, če boste pravilno napovedali), pri tem pa mu bo pomagal SlimJOY program.

Ta zajema prehranska dopolnila, ki klinično dokazano pomagajo pri hitrejšem in učinkovitejšem hujšanju, okusne recepte, ki nikogar ne pustijo lačnega, in vadbo, usmerjeno v topljenje maščob. 

Da so jedi takšne, da lahko v njih uživajo tudi tisti člani družine, ki niso na dieti (in sploh ne mislijo biti), je potrdil Jani Jugovic, ki je s Tejo Perjet tisti večer tudi prvič videl SlimJOY knjižico. In bila sta navdušena, tako kot vsi obiskovalci – prav vsak je kot darilo prejel simpatično knjižico z 21 recepti.

V trgovino je zavila tudi sedma sila, vklopile so se kamere in pred njo so se znašli glavni akterji nove shujševalne linije SlimJOY. Tudi Miha Krajnc, licenciran osebni trener zveze AFP, ki se s fitnesom ukvarja že več kot 5 let.

Krajnc je za SlimJOY pripravil vadbo za moške, usmerjeno v topljenje maščob, Špela Horvat pa za ženske. A kot pravi Špela Ščukovt, vodja shujševalne linije SlimJOY: vadba za moške je le bolj intenzivna, zato jo lahko izvajajo tudi ženske.

Ščukovtova nam je pred tedni razkrila, da sama telovadi kar po vadbi za moške. »Naredim 20-minutni sklop po SlimJOY DVD-ju za moške, ki je seveda težji kot za ženske, ima pa zato boljši izkoristek,« nam je razkrila v pogovoru, ki si ga lahko preberete tukaj >>

Obložene mize so nas vabile, na njih so bili tudi najbolj vroči napitki letošnjega leta. Vse od SlimJOY BootBurn ACTIVE pa do WaterOut.

Posladkali pa smo se tudi z recepti SlimJOY – Tejani Kitch'n je ustvaril popoln recept za bučkin kolaček. Priznamo, prehitro jih je zmanjkalo – pa ne zato, ker bi jih bilo premalo, ampak ker so šli kot za med.

Obiskovalci SlimJOY dogodka so s pomočjo Sensilabovih svetovalk izbrali pravi SlimJOY izdelek. Najprej so opravili brezplačne meritve telesa, se pogovorili o življenjskem slogu in nato izbrali SlimJOY izdelek. Prav vsakemu kupcu SlimJOY izdelkov pripada brezplačna meritev v eni od trgovin Sensilab misli Zdravo. 

Družili smo se pozno (tudi zato, ker je bil Citypark odprt do polnoči – potekal je Late night shopping) – prisluhnili zanimivim zgodbam in sklepali nova poznanstva

Se vidimo na naslednjem dogodku? Ja!