Miša Margan: Imam vse manj telesne maščobe!

Miša Margan, ki je večini Slovenk in Slovencev znana kot Sanjska ženska, je danes podjetnica, mama in žena. Ima svoje podjetje, ki se ukvarja s PR-jem, marketingom in organizacijo. Z Mišo smo se pogovarjali na polovici Slimmium izziva, v katerem dekleta hujšajo po Slimmium programu. 

image

Miša pri hujšanju uporablja tudi Vanilla Shake, ki je med drugim popoln nadomestek obroka, saj zagotavlja občutek sitosti - z le 104 kalorijami. Ne le to, ob redni uporabi Vanilla Shake topiš še maščobne blazinice. 

Miša je pred 3 leti postala mamica, tako da se njeno življenje predvsem vrti okoli hčerkice. Po porodu so se ji nabrali odvečni kilogrami, na račun družinskega življenja, ki jo sicer navdaja z izjemno energijo, pa je tudi vse manj časa za rekreacijo. Odvečni kilogrami in slabo počutje sta glavna razloga, zakaj se je odločila za hujšanje s Slimmium programom. In naj vam povemo – uspeva ji!

»Očitno se je znižal delež telesne maščobe«

Odkar je v Slimmium izzivu, v katerem hujšajo po programu Slimmium, ohranja kilograme, precej pa je znižala tudi delež telesne maščobe (z 31,3 na 29,7) in povečala mišično maso (z 44,8 na 45,8). »Moje počutje je veliko bolje, začela sem pri spremembi načina življenja in to mi daje veliko boljšo energijo – moč, da preživim delovno stresen dan. Prav tako vidim, da se izboljšuje moja postava, oblačila se mi bolje prilegajo in s tem posledično pridobivam na samozavesti,« pravi Miša, ki nam je zaupala, da jo pri hujšanju močno spodbuja mož.

Njen najljubši je Vanilla Shake!

Ko jo vprašamo, kateri Slimmium izdelek ji je najljubši, izpostavi šejk Vanilla Shake. »Odličen je po treningu,« pohvali predvsem njegov okus. Vanilla Shake je visokobeljakovinski šejk, ki ima samo 104 kalorije, zato si ga brez skrbi privošči tudi po večerni telovadbi. Za razliko od mnogih drugih šejkov je pakiran v sašetke, tako da je uporaba resnično preprosta. Sašetko si lahko pospravi v športno torbo, po vadbi pa njeno vsebino strese v vodo in dobro premeša – in že je nared.

Vanilla Shake je pohvalila tudi Irena Pfundner, ki je vodja Slimmium BOOTY CHALLENGE-a. »Vanilla Shake je šejk, ki pospešuje kurjenje kalorij v telesu,« nam je zaupala v pogovoru. Več si lahko preberete tukaj >>.

image

Ko zmanjka časa za kosilo ...

Vanilla Shake je visokobeljakovinski šejk, kar pomeni, da se z njegovo pomočjo v kri absorbira počasneje in s tem omogoča daljšo sitost, saj se raven inzulina dviga enakomerno. To pomeni, da ne pride do nenavadnega padca, ki povzroči napad lakote. Primeren ni le za bolj aktivne, ampak tudi za tiste, ki jim zmanjka časa za obrok.

Za daljši občutek sitosti poskrbijo tudi mlečne beljakovine, ki se v telo sproščajo do 3 ure, v njem pa ostanejo do 6 ur, kar pomeni, da res poskrbi za daljši občutek sitosti.