Velika noč – ko v enem obroku pojemo več, kot običajno v celem dnevu!

Slastna potica z debelo plastjo nadeva, pirhi, šunka, hren s smetano, francoska solata, ocvirkovka, čokoladna jajčka … Misel na velikonočno mizo, je prav gotovo paša za oči in naše brbončice, ampak strah in trepet za jetra. Če se tudi vi po praznikih počutite napihnjeni, prenažrti in zamaščeni potem morate nujno poskrbeti, da bodo jetra delovala brezhibno.

image

Šunka, potica, pirhi = »strup« za jetra

Verjetno ni potrebno poudarjati, da velikonočno pretiravanje s hrano ni najboljša ideja. Pogost izgovor je, da se je vsem dobrotam enostavno nemogoče upreti, da je velika noč samo enkrat letno, ali da jemo zato, ker se ne želimo zameriti mamam, babicam in tetam, ki so pridno garale za praznično pogostitev. Tako vselej pojemo preveč in to se seveda pozna na našem počutju.

V samo enem obroku kot za stavo snedemo 7-krat več mesa (šunka, salame …), kot je dnevno priporočeno. Če temu dodamo še nekaj pirhov in par kosov potice, ker je treba enostavno poskusiti vse, tudi pehtranovo, makovko ali špehovko poleg orehove klasike, posladkamo se s čokoladnimi jajčki, da je mera polna pa vse skupaj poplaknemo še s čim močnim ali pa vsaj z vinom, pa so naša jetra že pošteno preobremenjena.

Kako so preobremenjena jetra povezana s (po)prazničnim počutjem?

Jetra so naš največji notranji organ in so, takoj za možgani, največji deloholik v telesu. Opravljajo prek 500 življenjsko pomembnih funkcij. Med drugim so naš glavni čistilni servis. To pomeni, da skrbijo za to, da vse, kar je škodljivega za telo, spremenijo v neškodljivo obliko, ki jo lahko izločimo.

Če pa imajo preveč dela, torej če so bombardirana s preveč pretežke hrane naenkrat, postanejo preobremenjena, torej ne zmorejo opravljati več kot 500 funkcij, ki jih ta organ multipraktik opravlja. Na to pa se odzovejo s kopičenjem maščobe.

In stanje je ALARMANTNO, saj ima po uradnih ocenah kar 500.000 Slovencev zamaščena jetra!

Ko se začne v jetrih kopičiti maščoba, ne morejo več tako dobro opravljati svojih funkcij. Tako ne preseneča, da se po praznikih običajno vsi soočamo pomanjkanjem energije, utrujenostjo, nečisto kožo, kopičenjem maščob okrog trebuha, neurejeno prebavo, nezmožnost izgube odvečnih kilogramov

Kako poskrbeti, da prazniki ne bodo obremenili vaših jeter in vašega počutja?

Če večina med nami ve, kaj je treba vzeti, ko nas boli glava, nam je malo manj jasno, kaj je treba vzeti, ko so preobremenjena naša jetra.

V ta namen smo razvili najučinkovitejši izdelek za krepitev jeter na trgu – Hepafar forte, ki vsebuje patentirano obliko pegastega badlja, najbolj raziskano sestavino za krepitev jeter. Ker pa naša jetra pegasti badelj težko izkoristijo, smo ga obdali s fosfolipidi, ki si jih lahko predstavljamo kot mikroskopsko oljno kapljico. To omogoči, da naša jetra pegasti badelj 10-krat bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo 10-krat močnejši učinek v primerjavi z drugimi izdelki. Njegovo delovanje okrepijo še artičoka, naravni vitamin E in črni poper.

Hepafar forte ima trojno delovanje, saj:

  • razstrupi vaša jetra,
  • obnovi jetrne celice ter
  • okrepi vaša jetra, da se učinkovito branijo pred strupi.

Torej le uživajte v prazničnih dobrotah – jetrom pa privoščite Hepafar forte. 

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka