Ste se kdaj vprašali, kaj velika noč naredi vašemu telesu?

Ob misli na bogato obloženo velikonočno mizo se nam kaj kmalu pocedijo sline. A čeprav so praznične dobrote lahko pravi balzam za dušo, prenažiranje močno obremeni naša jetra. Preverite, kako poskrbeti, da bodo kljub kraljevskim pojedinam še vedno delovala brezhibno.

image

Šunka, potica in pirhi – strup za vaša jetra

Razumljivo je, da se je omamno dišečim prazničnim dobrotam težko upreti. Sploh, če so zanje trdo garale naše mame, babice in tete. A verjetno ni treba posebej poudarjati, da velikonočno prenajedanje ni najboljša ideja.

V prazničnem času v samo enem obroku kot za stavo pojemo kar 7-krat več mesa od priporočenega dnevnega vnosa. Če temu dodamo še nekaj pirhov, par kosov potice in kakšen kozarček krepkega, so naša jetra že pošteno preobremenjena, kar močno vpliva na naše počutje.

Preobremenjena jetra, preobremenjeno telo

Jetra so naša glavna čistilna naprava, ki skrbi za to, da škodljive snovi dodobra izločimo iz telesa. Ob preobremenjenosti z veliko količino težke hrane pa svojih nalog ne zmorejo več uspešno opravljati. V njih se začne kopičiti maščoba, kar se jasno odraža tudi na našem počutju.

Tako ne preseneča, da se po praznikih soočamo s pomanjkanjem energije, utrujenostjo, nečisto kožo, kopičenjem maščob, neurejeno prebavo in nezmožnostjo izgube odvečnih kilogramov. In stanje je ALARMANTNO, saj ima po uradnih ocenah kar 500.000 Slovencev zamaščena jetra!

Podprite svoja jetra in se prepustite prazničnemu vzdušju

Če večina med nami ve, kako ukrepati ob glavobolu, je ob preobremenjenosti jeter marsikdo v dvomih.

Zato smo za vas razvili najučinkovitejši izdelek za krepitev jeter na trgu: Hepafar forte, ki vaša jetra razstrupi z maksimalno močjo pegastega badlja, podkrepljenega z artičoko, naravnim vitaminom E in črnim poprom.

Hepafar forte je zasnovan tako, da ga lahko naša jetra 10-krat bolje izkoristijo in si s tem zagotovijo kar 10-krat močnejši učinek!

Hepafar forte s trojnim delovanjem:

  • razstrupi vaša jetra,
  • obnovi jetrne celice ter
  • okrepi vaša jetra.

Tako se lahko učinkovito branijo pred strupi, vi pa mirno uživate v prazničnih dobrotah.

Izbrani izdelki za vas

CELOSTNA REŠITEV
-54%
Akcijska cena 32,99 € Redna cena 71,99 €
Ogled izdelka