2 naravna napitka, ki hkrati izločata vodo in topita maščobo

Poletje je tik pred vrati, vi pa še niste povsem pripravljeni se obleči v kopalke. Predstavljamo vam 2 naravna napitka, ki bosta uspešno stopila maščobo in kilograme ter znova prinesla samozavest in nasmeh na vaš obraz.

image

Ko hujšamo, sta dve stvari izredno pomembni: najprej moramo izločiti odvečno vodo iz telesa. Prej, ko nam bo to uspelo, prej bomo lahko čisto zares začeli hujšati. Napitek WaterOut, v katerem je naravna mešanica patentirane učinkovine CactiNea™, tetivike, javanskega čaja, peteršilja, artičoke in pegastega badlja, bo poskrbel ravno zato. Prečistil bo tudi vaša jetra in tako poskrbel, da se bodo znova lahko posvetila topljenju maščob. Iz vašega telesa bo izločil kar 27% odvečne vode, ki vam preprečuje, da bi shujšali.

WaterOut: kdaj ga pijemo?

Veliko strank nam zastavi vprašanje, zakaj priporočamo, da ga pijejo zjutraj (in ne zvečer). Napitek se pripravi v 1 liter vode, in če boste spili 1 liter vode pred spanjem ... boste ponoči verjetno večkrat obiskali stranišče. Za nemoten spanec zato priporočamo pitje zjutraj, ni pa nič narobe, če ga pijete pozneje.

Bonus pri WaterOut:

Ima osvežilen okus malin in je povsem brez sladkorja. Kot pravi Jani Jugovic iz Tejani Kitch'n, ki hujša po programu Slimmium, mu napitek WaterOut pomaga pri zmanjšanju potrebe po sladkem. Zase namreč pravi, da je veliiiik sladkosned! Jani je v nekaj tednih izgubil kar 22 kilogramov, kako mu uspelo, pa preverite tukaj >>

BootBurn ACTIVE: delovanje že po nekaj minutah

Druga stvar, ki je izredno pomembna pri hujšanju, pa je topljenje maščob. Tiste na zadnjici, stegnih, trebuščku in rokah. To boste dosegli z napitkom BootBurn ACTIVE – med gibanjem boste pokurili kar 16% več maščobe kot z drugimi izdelki ter izgubili kilograme kar 5-krat hitreje.

BootBurn ACTIVE je poskusil tudi Grega Javornik, ki je s Slimmium programom precej spremenil svoj zunanji videz – izgubil je kar 8 kilogramov. Brez enega obiska fitnesa. »BootBurn ACTIVE, ki ima prijeten okus ananasa, me je totalno navdušil. Po zaužitju, že po nekaj minutah, začutiš povišano temperaturo. Kar pomeni, da deluje,« nam je z navdušenjem povedal. Celoten pogovor z Javornikom lahko preberete tukaj >>.

Bonus pri BootBurn ACTIVE:

Napitek z okusom ananasa patentirano sestavino Carnipure™, ki so jo razvili švicarski strokovnjaki, deluje tudi, ko mirujete. Za še večje in hitrejše rezultate vam predlagamo, da se redno gibate in zdravo prehranjujete.

Napitka BootBurn ACTIVE in WaterOut zdaj tudi v paketu. Uspešno izločite odvečno vodo in stopite maščobne obloge še pred poletjem! Bikini postava vas že čaka!