Grega Javornik: kako mu je uspelo izgubiti 5 lukenj na pasu?

Uspelo mu je s Slimmium STARTUP programom, s katerim je povrnil svojemu telesu tisto, kar je imel nekoč: postavo in energijo. Njegovo hujšanje s Slimmium programom se je začelo konec marca, ko je tehtal 101 kilogram. Danes lahko pas zapne na 5 lukenj manj!

image

Za Slimmium se je odločil predvsem zato, ker »ne potrebujem viseti po ves dan v telovadnici in si pripravljati posebno prehrano. Še najmanj, da se moram striktno držati določene prehrane«. Grega ima namreč naporne delavnike; ko večina spi ali pa počasi odhaja na počitek – ob 1. uri ponoči – se začne njegov delavnik, ki traja običajno do 20. ure.

Grega je hujšal s programom, ki ga odlikuje več kot 100 kliničnih študij, ki so potrdile njegovo delovanje. Ima več kot 76% zadovoljnih uporabnikov in več kot 72% priporočil že po prvem mesecu uporabe. Več o njegovih začetkih hujšanja nam je zaupal v članku Grega Javornik: želim shujšati za 10 kilogramov ... in to brez muke!.

Dva tedna pozneje se je že pohvalil: izgubil je kar 2 luknji na pasu. Javornik je dan začel z izdelkom WaterOut. »Pred zajtrkom pojem kapsulo Slimmium in pred kosilom. BootBurn ACTIVE ponavadi spijem po kosilu, ko se po malem gibam tudi zunaj. Da nadomestim potrebo po hrani, ko sem lačen, pa popijem PsylliSlim.« S pomočjo Slimmium mu je padla tudi potreba po sladkorja: »Če sem prej kavo z mlekom sladkal, lahko zdaj z lahkoto pijem čisto turško brez mleka in cukra!«

Kakšne učinke opaža nam je zaupal v članku Grega Javornik se opazno »oža«.

Nato smo se slišali nekaj tednov pozneje in Grega nam je z navdušenjem povedal, da je izgubil kar 5 lukenj na pasu! Brez pretiranega napora, fitnesa ali teka. Kako mu je uspelo, preberite v članku Grega Javornik: Slimmium linija preverjeno deluje!.

Hujšanje s pomočjo Slimmium STARTUP programa priporoča tudi vam, še posebej, če nimate dovolj časa, da bi se potili na teku ali v fitnesu.