image

Helena: „Obseg trebuha se mi je zmanjšal za 3,5* cm. In ne telovadim!“

Preobrazba čaka na vas! Tako kot Helena se lahko z izdelki TummyTox in paketom Complete Beach Body Bundle odpravite na pot iskanja ljubezni do sebe in boljšega zdravja.

Preberite več
image

Ilaria: „Počutim se močnejša in polna energije!“

Ilaria o sebi pravi, da je visoka in krepka, vendar nima prekomerne telesne teže. Njen življenjski slog je naporen, saj usklajuje službo in študij, v prostem času pa je športno aktivna.

Preberite več
image

Denisa: „Počutim se bolje in sem navdušena nad svojo postavo!“

Ime mi je Denisa in stara sem 26 let. Sem kontrolorka kakovosti in opravljam triizmensko delo. Zaradi takšnega načina dela je moja teža nihala in padala - moje telo je bilo zelo utrujeno.

Preberite več
image

Christèle je našla ravnovesje

Christèle, zaposlena mama treh otrok, ki se rada sprošča na sprehodih v naravo s prijatelji in otroki ter se navdušuje nad fotografijo. Vseeno pa ji je zaradi napornega in sedečega načina življenja primanjkovalo energije. Potrebovala je spremembo ...

Preberite več
image

Monica je zahvaljujoč TummyToxu močno shujšala!

Ime mi je Monica in želela sem deliti svojo zgodbo, ker bi se morda lahko druge ženske z njo poistovetile in se prepoznale v mojih besedah in izkušnjah.

Preberite več
image

Tereza: „Želim si, da bi se vsako dekle počutilo tako, kot se zdaj počutim jaz!”

Tereza je mlada 23-letna namestnica direktorja. Zaradi stresne službe, nihanja razpoloženja in nezdravih navad ni marala sebe in svoje postave ... Na srečo se je odločila za spremembo!

Preberite več