image

Melissa: „Hitro sem zmanjšala obseg svojih stegen!“

Včasih sem se počutila slabo zaradi svojega izgleda: pogledala sem se v ogledalo in jokala. Razočarana zaradi odvečnih kilogramov, ki jih nisem več prenašala, sem prižgala računalnik in po spletu začela iskati naravne izdelke.

Preberite več
image

Henna: "Svoje težave končno puščam za sabo."

Henna je 34-letna vodja ekipe v tovarni na Finskem. Že dolgo se bori z odvečno težo in hudim pomanjkanjem energije. Zahvaljujoč izdelkom Sensilab je končno obrnila novo stran, rezultati pa so neverjetni!

Preberite več
image

Salome je na dopustu ostala brez besed

Salome nam je zaupala, da se že celo življenje bori z odvečno težo, v zadnjih letih pa njena teža še bolj niha. “Kile gor, kile dol - celo življenje “fajtam” s kilogrami! Da o napihnjenosti sploh ne govorim.

Preberite več
image

Dorcas: "Že po 1 tednu* uporabe sem opazila razliko"

Spoznajte Dorcas, mamo petih otrok. Po vsaki nosečnosti se je nabralo nekaj odvečnih kilogramov, ti pa so se kazali v obliki maščobnih oblog na trebuhu in stegnih. Samozvest je izginila in Dorcas je vedela, da potrebuje spremembo.

Preberite več
image

Dana: „EstroLux je bil točno to, kar sem potrebovala!”

Dana Hasmanová je 44-letna mama, ki dela kot prodajalka. Čeprav je visoka 180 cm, ima postavo v obliki jabolka in preveč cm okoli trebuha in bokov ...

Preberite več
image

Aideen: “Srečna sem, končno se spet počutim dobro v svoji koži!”

24-letna Aideen se je med nosečnostjo precej zredila. Zahvaljujoč dvema čudovitima otrokoma in opaznemu preoblikovanju postave se Aideen zdaj končno dobro počuti v svoji koži in je motivirana, da ostane na dobri poti. 

Preberite več