Dekleta na Slimmium izzivu v 2 tednih izgubile več kot 22 kilogramov!

Konec aprila se je v štajerski prestolnici začel Slimmium izziv, v katerem po Slimmium programu hujša 8 deklet. Najmlajša ima komaj 18 let, najstarejša pa 51, med dekleti najdete tudi Sanjsko žensko Mišo Margan Kocbek. Vsem je skupno eno: želja po izgubi kilogramov. Pri tem jim pomaga Slimmium program. 

image

Vseh 8 deklet, ki sodelujejo v Slimmium izzivu, na kupu. Simpatična fotografija je nastala po vadbi. Dekleta so navdušena nad rezultati!

Dekleta, ki sodelujejo v Slimmium izzivu, so izredno zagreta. To je dokazala tudi tehtnica, ki je v slabih 2 tednih, kar so začele, pokazala že precej manj. Če smo natančni, izgubile so več kot 22 kilogramov!

Miša Margan Kocbek, ki se je boste mnogi spomnili po resničnostnem šovu Sanjska ženska, je vedno veljala za postavno žensko. »Za hujšanje sem se odločila iz 2 razlogov: prvič, da izgubim odvečne kilograme, ki so se mi nabrali po porodu in drugič, zaradi boljšega počutja,« več o njenih načrtih pa tukaj.

image

»Za hujšanje sem se odločila, ker se ne počutim samozavestno. Imam 70 kilogramov, visoka sem 164 centimetrov. Cilj mi je izgledati fit, imeti manj maščobe okoli trebuha in pasu, izboljšati počutje, samozavest in videz. Vsak kilogram manj je super,« pravi 34-letna Ksenija Romič. Njeno zgodbo preberite tukaj.

28-letna Katja Milošević Šumak želi s Slimmium programom izgubiti 15 kilogramov. »Imam 115 kilogramov. Želim se boljše počutiti in pridobiti na samozavesti,« nam je zaupala Katja, ki je preizkusila že kar nekaj diet, a drugega kot jo-jo učinka ni izkusila. Svojo zgodbo nam je zaupala tukaj.

image

Metka Žnidarič je v preteklosti poskusila kar nekaj diet, a je bil pri večini učinek dober le na kratek rok. 

Metka Žnidarič, ki je za Slimmium linijo prvič slišala prek medijev, si želi izgubiti od 10 do 15 kilogramov s pomočjo Slimmium programa. V preteklosti, ko je preizkušala različne diete, vse od ločevalnih pa tistih bolj kratkoročnih, je opazila, da je pri večini učinek dober le na kratek rok. To bo končala s Slimmium linijo. Njeno zgodbo predstavljamo tukaj.

Taja Kukovec je najmlajša udeleženka Slimmium izziva. Letos si navdse želi samozavestno zakorakati na plaži. Treutno ima 68 kilogramov, do cilja pa jo loči še ... več o njeni zgodbi pišemo tukaj.

Nataša Kotnik je 40-letnica, ki si želi predvsem več samozavesti. Trenutno ima 96 kilogramov. V slabih 2 tednih je s Slimmium programom izgubila 3,7 kilograma. Več o njeni zgodbi pa tukaj.

image

Na sliki simpatična Maja Lešnik, ki je v zadnjem letu precej shujšala. Zdaj želi s Slimmium STARTUP programom shujšati še za 7 kilogramov!

51-letna Maja Lešnik si nadvse želi izgubiti kilograme. V preteklosti je poskusila kar nekaj diet, a vse je prevečkrat shujšala in se še večkrat zredila. Zdaj hujša s Slimmium programom. Preverite, kaj pričakuje od Slimmium programa >>

Sara Krajnc, ki bo letos upihnila 21. svečko, je imela v preteklosti nekaj deset kilogramov manj. Da bi si pridobila postavo in samozavest, ki ju je nekoč imela, se je prijavila na Slimmium izziv. Srečno, Sara! Njeno zgodbo preberite tukaj

Dekleta v Slimmium izzivu hujšajo s pomočjo Slimmium STARTUP programa. Hujšajte tudi vi kot Slimmium dekleta!