Zakaj priporočamo ALL IN A DAY?

Magnezij | Kalcij | Železo | Cink | Jod | Selen

image

ALL IN A DAY je celovita izdelčna linija 100% naravnih vitaminov, mineralov in antioksidantov.

Gre za popolno novost - in tudi redkost na tržišču. Naravne nutriente je izredno težko dobiti. Večina vitaminov in mineralov na tržišču je zato sintetično pridobljenih. V najboljšem primeru jih naše telo absorbira le 50 % v primerjavi z naravnimi. Sensilab linija ALL IN A DAY vsebuje le naravno pridobljene učinkovine in zato jih naše telo lahko 100 % izkoristi.

Multivitamin for Women

Vitamini, minerali in antioksidanti, ki ohranjajo zdravje in lepoto vsake ženske. Kombinacija B kompleksa, magnezija, vitamina C, naravnega selena, resveratrola iz rdečega grozdja in vitamina E. Delovanje izdelka smo okrepili z dodatkom kombinacije koncentratov 11 vrst sadja in 11 vrst zelenjave, ki pripomore k ohranjanju vitalnosti in življenjske energije vsake posameznice.   

Calcium + Vitamin D

Kombinacija koralnega kalcija in vitamina D, iz šampinjonov. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zob in ima vlogo pri delovanju mišic. Vitamin D, prispeva k normalni absorpciji/uporabi kalcija.

Magnezium 375 mg

Vsebuje naravni morski magnezij, s posebnim geografskim poreklom, kar mu omogoča edinstven mineralni profil. Nežen postopek pridelave brez uporabe kemičnih topil zagotavlja najboljšo kvaliteto magnezija in zmanjšano vsebnost natrija in klora. Prispeva k normalnemu delovanju mišic, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, podpira delovanje živčnega sistema in prispeva k ravnovesju elektrolitov v telesu.

Vitamin C 500 mg

Naravni vitamin C iz plodov šipka, ki oskrbuje telo z visokim odmerkom tega nujno potrebnega vitamina. Podpira delovanje imunskega sistema, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost in je izjemno pomemben vitamin z antioksidativnim delovanjem.

Resveratrol

Vsebuje ekstrakt pečk belega grozdja in poganjkov vinske trte. Ta dva naravna ekstrakta vsebujeta najboljšo kombinacijo resveratrola in ostalih polifenolov za maksimalen učinek izdelka. Ima močno antioksidativno delovanje, zavira staranje organizma, ima visoko vsebnost naravnih polifenolov in zmanjšuje nastajanje prostih radikalov.

Astaxanthin

Vsebuje ekstrakt mikroalge Haematococcus pluvialis in D-alfa-tokoferol. Odlična izbira za športno aktivne osebe, saj ima antioksidativno delovanje, izboljša mišično vzdržljivost ter blaži bolečine v mišicah in sklepih.


Nadaljujte z branjem:

Magnezij | Kalcij | Železo | Cink | Jod | Selen